Dobro došli u dječje igraonice Zazu, dječji centar gdje je svako dijete zvijezda. Zazu je dječja igraonica i rođendaonica, mjesto dizajnirano kako bi Vaše dijete igralo i proslavilo svoj rođendan u sigurnom, čistom i ugodnom okružju. Vrijeme ispunjeno maštovitom igrom, zabavom i kreativnošću.

Igraonice "Zazu" Zadar i „Zazu“ Biograd predstavljaju 200 . 250 m2 kreativno osmišljenog prostora, koji za cilj ima jedino omogućiti udoban kutak kako našim najmlađima tako i njihovim roditeljima.

Sprave i igračke u igraonicama "Zazu" su sigurnosno testirane za djecu do uzrasta od 12 godina a boje kojima su tretirani materijali su certificirano netoksične i dokazano sigurne.

2014.godine smo ugostili prve mališane u našoj ZAZU igraonici. U međuvremenu smo se lijepo i veselo zabavljali, stekli mnoštvo malih prijatelja, igrali raznih igrica i puuuno, puno pjevali... Našla se tu i pokoja mala nezgoda, bolna guza ili kakva ogrebotinica zadobivena u žaru igre i natjecanja, pa koja suza na početku zbog neradog ostajanja bez mame, a onda se opet nije htjelo kući kad se mama vratila. :)

Trudili smo se i nije nam bilo teško, jer je sav taj trud na kraju bio nagrađen veselim smijehom i vriskom. Možda smo ponekad i nehotice napravili kakvu grešku i ako ju je tko primjetio neka nam to ne uzme za zlo.

Voljeli bismo i pozivamo vas da nam i nadalje na naš mail zazu.igraonice@gmail.com javljate vaše dojmove, utiske i prijedloge, kako bismo naša buduća druženja učinili još ljepšim i veselijim. Najveća i najdraža nagrada nam je kad nam dijete na odlasku kaže da mu je bilo prekrasno i da jedva čeka da se ponovo družimo. A takvih ponovnih druženja je do sad uistinu bilo mnogo, tako da smo već sklopili i prava mala prijateljstva. Dakle, dođete li do nas obećajemo vam dobru zabavu, pregršt smijeha i puno novih sretnih misli. :) U nadi da ćete prepoznati naše igraonice kao idealan prostor za boravak djece i proslavu rođendana Vaših najmilijih pozivamo Vas da za sva pitanja kontaktirate Igraonice "Zazu" a mi ćemo dati sve od sebe da Vam izađemo u susret i da Vašoj djeci priredimo nezaboravnu proslavu rodjendana.