Nelita animacije doo kao organizator dječje igraonice pod nazivom „ZAZU“ poduzela je i poduzimat će sve napore da boravak djece u igraonici učini sigurnim, zabavnim i ugodnim.

No, i pored svega toga „Zazu“ ne može jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost tijekom boravka u prostorijama igraonice, te iz tog razloga „Zazu“ ne snosi nikakvu odgovornost za ozljede djece do kojih može doći prilikom igre u igraonici.

Vezano za korištenje dječje igraonice djeca i roditelji (odnosno osobe koje ostave djecu u igraonici ili skupa s djecom koriste prostor igraonice) moraju se pridržavati sljedećih pravila:

1. Dječja igraonica namijenjena je za igru i zabavu djece u dobi do 12 god.
2. Djeca do 3 godine moraju biti u pratnji roditelja ili punoljetne osobe koja se za vrijeme boravka u igraonici brine o njemu i njegovim potrebama (presvlačenje, wc…) ‘Soft play’ igraonica namijenja je djeci do 4 god., za veću djecu je igraonica koja ima labirint te strunjače na podu i zidu, kako bi se umanjila mogućnost od ozljeda
3. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u prostor igraonice
4. Molimo roditelje da obavezno naglase ukoliko je netko od djece alergičan
na neku vrstu hrane, a mi ćemo obratiti pažnju da dijete jede i/ili pije za njega predviđenu hranu/piće.
5. U prostor igraonice nije dozvoljeno unositi alkoholna pića i nije dozvoljeno pušenje.
6. Pri ulasku u igraonicu dijete ne smije imati na sebi nakit (lančići, ogrlice, naušnice, narukvice, prstenje, beđeve i sl.), kao i bilo kakve druge predmete s kojima se dijete može ozlijediti u igri, odnosno sa istima može ozlijediti drugu djecu.
7. Dijete na nogama mora imati protuklizne čarapice (u zimskim mjesecima preporučamo termo čarape).
8. Roditelji koji ulaze u prostor igraonice također su obavezni imati čarape.
9. Molimo da roditelji na vrijeme dođu po djecu, a ukoliko su prisutni na rođendanu napuste prostor najkasnije 10min. nakon završetka rođendana (u protivnom smo slobodni naplatiti dodatnih 1/2h = 100kn). Ukoliko nakon rođendana ne postoji drugi rođendan, u dogovoru s osobljem slobodni ste ostati uz nadoplatu (1/2h=100kn, 1h=200kn)
10. ‘Zazu’ ne odgovara za ostavljene stvari u prostoru (ali ako nešto ostavite slobodno nas nazovite, mi sve što nađemo pospremimo i vratimo vam prema dogovoru).
11. Radi zaštite zdravlja ostale djece, djeca koja imaju temperaturu, osip ili boluju od zaraznih bolesti ne smiju biti prisutna u igraonici.
12. Roditelji koji ostaju na rođendanu prema osoblju rođendaonice trebaju se odnositi s poštovanjem, poštujući njihova pravila i vođenje rođendana. Ukoliko je netko neugodan ili ometa rad osoblja, osoblje je slobodno zamoliti dotičnu osobu da napusti prostor rođendaonice.
13. Ukoliko neko dijete radi problem i ugrožava svojim ponašanjem drugu djecu ili ne sudjeluje, te ometa program, osoblje je autonomno zamoliti roditelja ako je prisutan ili ga nazvati, ukoliko nije prisutan, da dijete udalji iz igraonice.
14. Preporučamo da roditelji djece iznad 3 god., koji ostaju na rođendanu ne sudjeluju u samom programu rođendana, jer to može rezultirati slabijom pažnjom djece na program.

Dodatne napomene U posljednje vrijeme smo zapazili da gosti dolaze na proslave i po pola sata prije početka iste. Pošto u igraonicu ne mogu ući, na žalost, primorani su čekati ispred vrata ili u automobilu. Naime, pošto se u jednom danu obično održava više proslava i igraonica se između dva termina mora pripremiti za samu proslavu, očistiti, moraju se posložiti igračke, dezinficirati sanitarni čvor... , ista se otvara najranije 5 minuta prije početka proslave. Stoga molimo goste da zbog vlastitog konfora i ugodnosti na proslavu ne dolaze puno prije dogovorenog početka proslave i da se nakon završetka proslave ne zadržavaju dulje od 10 min.

Isto tako, pošto su rođendanske proslave pune akcije, trčanja, sportskih igara... molimo vas da djecu za toplijeg vremena obučete što laganije , a u hladnijem dijelu godine slojevito, kako bi izbjegli pregrijavanja motora! :)

Želimo djeci veseli i nezaboravni provod na rođendanima i boravku u igraonici, a Vama koji ostajete s nama želimo ugodno provedeno vrijeme u našem prostoru u društvu prijatelja i obitelji.

Vaša igraonica „Zazu“.